Kimon Avatar

Kimon

Laatste reviews

Junior Bonner(1972)

"...Een onverwacht mooie Peckinpah-film. De film bezit een nostalgisch sfeertje wat mij erg aanspreekt. Minder confronterend of scènes die echt tot de..."

Laatste reacties

"...[quote=Jesse99]"Het grootste verschil met Wit Licht is alleen dat First Mission geen vehikel is voor een persoonlijk goed doel van één van de acteurs, dit is een film die je geheel zonder vooroordelen kunt kijken." Wat een onzin. Deze film is net......"
Dit jaar: Wit Licht, maar dan met echte acteurs
"...[quote=Loconut]Zou bijna durven zeggen dat dit nog vetterderderder wordt dan Planet Terror (die ik lang niet onaardig vind!!:P) BTW....ik wil Machete zien!!![/quote] Was dat niet slechts een fake-trailer?..."
Zombie's T-Rex poster
"...Bij Funny Games staan de gegevens van het origineel...."
Bioscooppremières week 22
"...Ah nu snap ik het. Ik had de arts in mijn hoofd in aflevering 2 van seizoen 6 (Ron Leibman, heb het even opgezocht). Sydney Pollack speelt namelijk een verpleger in die aflevering waar jij op doelde...."
Acteurs betuigen eer aan Pollack
"...[quote=Planethugo]vind het opmerkelijk dat iemand die vorig jaar nog een aflevering in The Sopranos een arts speelde bij iemand die sterft aan kanker een jaar later er zelf aan gestorven is. rip[/quote] Als ik mij goed herriner is dat niet Sydne......"
Acteurs betuigen eer aan Pollack

laatste ratings

Kimon heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Kimon heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.