Caparone Avatar

Caparone

Laatste reviews

Caparone heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Waar ik soortgelijke films als Buried en 127hours erg sterk vond. Kon deze film mij geen moment boeien. Je zit als kijker te wachten op "iets", maar dat "iets" komt er nooit. Dat Tom Hardy kan acteren staat vast maar dit verhaal is in mijn ogen slaap......"
Locke
"...Ik kan mij totaal niet vinden in de recensie. Misschien omdat ik Captain America de minst interessante Avenger vind. Net als Superman vind ik Cap een "kartonnen personage". De ultieme patriottische goodguy die geen vlieg kwaad doet en slaafs zijn tak......"
Captain America: The Winter Soldier
"...Ook ik kan mij totaal niet in de recensie vinden. Ik vond het juist een van de betere films van 2013. Daarnaast is de focus in de recensie te veel gericht op het product placement aspect. Die ik overigens nergens storend vond. Daarnaast wist ik nie......"
The Secret Life of Walter Mitty
"...Ik vond het ook een tergend saaie en trage film. Waar veel mensen in de bios vroegtijdig de zaal verlieten, bleef ik (helaas) tot het einde zitten. Je wacht op iets, maar er gebeurt uiteindelijk toch niets. Waar de jongen uit de film nog enigszins di......"
The Bling Ring

laatste ratings

watchlist

Caparone heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.