xorpion Avatar

xorpion

Laatste reviews

xorpion heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik wou zelf ook wat toevoegen, maar het werd al gezegd. [quote=CaptainCab] * Niet dat ik vond dat die aliens thuishoorden in een Indiana Jones film, maar waarom zou hij ze wetenschappelijk moeten verantwoorden? Dat hoeft hij bij de bovennatuurlij......"
"50 procent kans dat iemand in een koelkast een kernexplosie overleeft"
"...Ik moet het totale verhaal even voor mijzelf uitschrijven, want het is nog al moeilijk te bevatten: [spoiler]* Prime's bouwen Machine op aarde. Maar er is leven. 1 prime valt, andere verstoppen de sleutel. * Er is oorlog op Cybertron. * Megatron......"
Transformers: Dark of the Moon
"...[quote=PRIME]Maffe post dit. Personages die er niet toe doen? Robots die totaal oninteressant zijn? Als je geen fan bent van Transformers, oke, maar ga dan niet een film afkraken vanwege de robots.. En er zitten echt geen oerdomme dialogen in of een......"
Transformers: Dark of the Moon
"...Doug zal wel opa zijn, herinneringen aan het op halen. Iemand vraagt erna, wie de mensen zijn onder de zode. Dan heeft genoeg verhalen te vertellen, en de aftiteling komt met foto's van de gekke dingen, in "jonge" en oude tijden. Of zo iets...."
Werk aan The Hangover Part III officieel begonnen
"...Ik zag en dacht aan "White Chicks" :S..."
Allereerste clip Transformers: Dark of the Moon

laatste ratings

watchlist

xorpion heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.