wolverine007 Avatar

wolverine007

Laatste reviews

wolverine007 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik heb vanochtend de film gezien maar ik kan niet meegaan in de postieve reacties. Het duurt veel te lang voordat er actie is en vind dat de love-story te veel naar voren kwam. De 3 actiescenes (hoe goed ze ook waren) konden naar mijn mening dit......"
The Amazing Spider-Man 2
"...Ben ik dan de enige die de film uitgezet heeft vanwege het gebrek aan goede dialoog :? Want dat was echt slecht. Als in de sequel betere dialogen geschreven zal worden dan geef ik die wel een kans...."
"Dredd 2 is nog steeds mogelijk!"
"...De moeder van spock komt van de aarde hoor. Dat was tenminste in de os wel zo. Dus ze zou wel rimpels en grijs haar moeten krijgen. Gr, Wolverine007..."
Winona is moeder Mr Spock
"...Ik vind deze film eigenlijk overbodig, in de 2e X-Men is het verhaal van wolverine eigenlijk al grotendeels uitgelegd. Ze hadden volgens mij beter een andere personage moeten kiezen...."
Jonge Wolverine gevonden
"...Ik vind dit een van de betere Bond films. Hoewel ik het wel raar vond dat hij bij de marteling door Le Chiffre gered wordt door een man die je in de hele film maar 1 keer te zien is in het begin, je weet niet wie die man is en hoe die daar komt. Ook......"
Casino Royale

laatste ratings

watchlist

wolverine007 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.