vmacaay Avatar

vmacaay

Laatste reviews

vmacaay heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ja, je ziet dingen van mijlen ver aankomen, maar daar maakt de film ook geen geheim van. Ik denk dat Fred het er ook om die reden heel dik bovenop legt. Het is aan de filmmaker de kunst om iets bijzonders neer te zetten, waardoor wij die cliches......"
Big Hero 6
"...Nolan levert naar mijn mening toch weer fantastisch werk af. Werk dat zeker niet iedereen zal aanspreken. Het thema is voor verschillende bezoekers van deze film te abstract. Gelukkig kan je het deels loslaten en laten meeslepen met het verhaal. Maar......"
Interstellar
"...Dit is nou voor mij Spider-man. Lekker bijdehand, flauwe opmerkingen en af toe weer serieus. Het gaat om een tiener die superkrachten krijgt, dus die maakt er ook een lolletje van. Alleen zijn verantwoordelijkheidsgevoel maakt hem tot de held die hi......"
Drie clips The Amazing Spider-Man
"...[quote=timdekw]Het zal wel aan mij liggen, want ik heb Iron Man al meerdere keren gekeken en had al eerder gehoord dat Samuel in de film te zien is maar ik kan het me eerlijk gezegd niet zo goed meer herinneren. Of is hij degene die aan het eind met......"
Welke rol heeft Nick Fury in Iron Man 2?
"...[quote=ghossler]ben zeer mee eens ik vind deze kerel totaal niet geschikt om zuko te spelen.. hij kan wel leuk boos kijken.. maar hij kan geen bad guy spele en zeker niet zuko van de cartoon.. hij was echt dark.. zelfs toen ie goed werd.. kreeg ik di......"
Nieuwe foto Dev Patel in The Last Airbender

laatste ratings

vmacaay heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

vmacaay heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.