poepiescheet Avatar

poepiescheet

Laatste reviews

poepiescheet heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Misschien kan Disney net als Fox dit jaar ook de movie divisie van Sony kopen: alle rechten weer netjes terug bij Marvel plus en daardoor een nog rijker (Marvel) Spiderman Universe??? In dit jaar de top drie succesvolste films in een rij misschien he......"
Sony zet Marvel buitenspel bij twee nieuwe 'Spider-Man'-films [UPDATE]
"...Is M.A.S.K. van de movie slate gevallen of is die film geannuleerd???..."
'Transformers' krijgt reboot na 'Bumblebee'!
"...Marvel blijft maar uitmelken Wel een beetje vreemde titel hoor... Als een producent rechten heeft op bepaalde verhalen dan is het volgens mij niet meer dan logisch dat ze de verhalen willen verfilmen. Van een uitgever van Comics kan je nu eenmaal......"
Marvel blijft maar uitmelken
"...YES YES YES Eindelijk: een real live action M.A.S.K. film!!! Ik hoop ook dat ze trouwer blijven aan het bronmateriaal dan Transformers of GI-Joe. Aan de andere kant kunnen ze het moraal verhaal en die T-BOP/Scott Tracker beter heel erg op de achte......"
Enorm filmuniversum met 'G.I. Joe', 'M.A.S.K. en 'Micronauts' in de maak
"...[quote=Goov25]Het lijkt hier wel of Batman kan vliegen zonder vleugels, net als Superman :N[/quote] Ik vond juist dat stukje dak onder de voeten van Bats alsof hij ergens af springt... OffTopic: Cover art? Misschien nog een T-tje teveel? Of is......"
Cover art 'Batman v Superman'-boek biedt nieuwe blik op de twee helden

laatste ratings

poepiescheet heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

poepiescheet heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.