Nescio Avatar

Nescio

reacties

  • [i]Maar ik ga hem zkr kijken, want een film met Samuel L. Jackson en Nicolas Cage moet wel goed zijn[/i] Films waar Cage in spelen zijn voor mij taboe, dat heb ik een paar jaar terug al besloten. Wat een wanhopige acteur is dat.

    als reactie op de film Kiss of Death

  • @Roman_girl: Die goede acteerprestaties ga ik volledig in mee. Netals je commentaar dat het een goede toevoeging op deze site zou zijn als een bepaalde film uit meerdere delen bestaat. Zo ook pas bv the impressionists. Je verwacht een volledige film, maar blijkt er dan de week erop ook voor te moeten uittrekken...

    als reactie op de film Sex Traffic

  • Deze vond ik vrij aangrijpend, het verhaal zit ook erg goed in elkaar en het acteerwerk is puik. Waarom heeft hij op deze site zo'n schandalig laag cijfer vraag ik me dan af? Volgende week zit ik alvast klaar met mn hapje en drankje. De tijd overviel me vandaag wat en door die reclameloze canvasuitzendingen moest ik dat middenin de film regelen.

    als reactie op de film Sex Traffic

  • Poeh, deze hoef je niet te kijken voor de dialogen

    als reactie op de film Samsara

  • Juist toen ik het een beetje saai begon te vinden, gebeurde er weer iets heel onverwachts. Dat pakte mn aandacht en ik was de rest van de film volledig mee. Goed uitgewerkte karakters, ik heb ervan genoten.

    als reactie op de film The Crying Game

  • Deze film barst van de positieve kritieken. Ik ga volledig mee in de opmerkingen over de originaliteit en het goede script. Maar daar houdt het bij mij op. De humor pakt me niet, de uitwerking is niet wat ik ervan verwacht had en viel me daarmee wat tegen. Jammer. Toch wel leuk om een keertje gezien te hebben.

    als reactie op de film Being John Malkovich

  • Die tekenfilmpjes vind ik een stuk leuker

    als reactie op de film Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre

  • Hij viel me nogal tegen. Het was aardig om eens gezien te hebben en er is inderdaad goede aandacht voor de psychologische ontwikkeling, maar ik had er meer van verwacht. Ook het camerawerk vond ik matig. Aangezien al die gasten een halfkaal koppie hebben, was het voor mij soms onmogelijk om te zien wie er aan het vechten waren, als er twee over de grond rolden.

    als reactie op de film Tigerland