IloveLSobieskie Avatar

IloveLSobieskie

Laatste reviews

Funny Games U.S.(2007)

"...Vage film vond ik 't, ik moet zeggen; behoorlijk ziekelijke manier van gijzelen door de 2 jongens(vond 't soms iets te overdreven) en die witte..."

Laatste reacties

"...Vond't een goeie film, heeft me 1 keer schrik aangejaagd en vooral de grillige landschappen/omgeving in de film vond ik goed. Beetje beklemmend ook...."
The Ring
"...[quote=LuCos]1408 vond k dan ook weer een heel ander soort film dan Derailed toch?[/quote] ...ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo......"
Derailed
"...[quote=LuCos]1408 vond k dan ook weer een heel ander soort film dan Derailed toch?[/quote] ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo......"
Derailed
"...Ja, heel anders. Echt een mysterie/horror, met alle respect maar vond 't wat weg hebben van Walt Disney of Stephen King of zo......"
Derailed
"...Vermakelijke film hoor met prima cast. Medogenloos en no-nonsens met een goeie rol van Vincent Cassel. Erg moeten lachen om ''Monsieur La Roche''. Na 't zien dacht ik dat de volgende film van Hafstrom ''1408'' dan ook wel goed moest zijn, maar von......"
Derailed

laatste ratings

IloveLSobieskie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

IloveLSobieskie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.