Nihilis Avatar

Nihilis

Laatste reviews

Nihilis heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Galu]..zeker niet nadat ik Steven Segal zag. Die man is gewoon verschrikkelijk debiel om naar te kijken.[/quote] Volgens mij is Segal hier de bad guy, dus draai dat "verschrikkelijk debiel" 180 graden: et voila!..."
De zes karakterposters van Machete!
"...[quote=stussycrown]niemand hier die de posters verschrikkelijk saai vindt? Sommige posters zijn nog wazig ook![/quote] whatevr, tgaat natuurlijk ook niet om de graphics, maar om de characters, daar in deze film geldt: hoe waziger hoe beter!!..."
De zes karakterposters van Machete!
"...[quote=Havoc]Inderdaad, ik had ook meteen het hele Angel gebeuren in m'n hoofd toen ik dit las. Haha![/quote] euhhhh, nee? alleen dat het grote robots zijn, maar verhaaltechnisch is evangelion ULTRA waaazig met zijn typisch filosofische introspect......"
Volgende film Tim Burton bekend
"...Yoohoo, heb het korte verhaal gelezen, en holy crackamoley, wat was het vet! Beetje corny op het einde qua grandeur, maar verder: The horror! Super vet als je ook nog bedenkt dat die lovecraft leefde in euuuh... ergens eind 19e eeuw? Waar de wereldka......"
Guillermo del Toro gaat horror maken!
"...[quote=Bassie78] Goede trend. Op naar Hyperion![/quote] Yo, let's go! Op naar Hyperion... ennuh, hoe zat dat nu met de verfilming van "the forever war" die mr. Alien in gedacht had :(..."
Gavin Hood in oorlog met aliens

laatste ratings

watchlist

Nihilis heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.