Stephan123 Avatar

Stephan123

Laatste reviews

Stephan123 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ieder zijn mening over een film. Mij leek het wel een leuke film maar niet bioscoop waardig. Ik huur hem wel thuis als die uit is. ..."
Film 'Cats' blijkt echt een historische flop in de bioscoopzalen
"...Alleen die schijfjes zijn zo duur tegenwoordig. Joker is 25 euro . Straks bij de videostreaming diensten te huur voor 3.99 t/m 5.99. Dan kies ik liever voor iets mindere kwaliteit dan 4x het tarief te betalen voor wat betere kwaliteit. ..."
Films en series op Disney+ zullen soms tóch verdwijnen
"...Elke dag Disney nieuws, worden jullie daar niet moe van Filmtotaal ? Van de week ook een bericht dat Fantastic Four Rise of the Silver surfer op Disney+ nu staat. Waarom doen jullie dit niet met andere videodiensten ? Bij mij staat de adblocker al......"
Disney+ deelt Netflix een eerste 'tik' uit?
"...Waarom wordt er de laatste tijd zoveel pro-Disney nieuws op filmtotaal geplaatst? Er staan nog veel meer Marvel films op Disney+ maar moeten daarvoor 2 artikelen aangemaakt worden, kan het niet in 1 artikel?..."
Alle Marvel-films die nu op Disney+ staan [deel 1]
"...Wel grappig dat je zo'n website heb maar ik weet wel wat beters met mijn tijd te doen dan te kijken naar fouten in films. Niks kan perfect zijn, zelfs filmtotaal.nl niet. ..."
Meeste filmfouten dit jaar in 'Avengers: Endgame' en 'Captain Marvel'

laatste ratings

Stephan123 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Stephan123 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.