Chris23 Avatar

Chris23

Laatste reviews

Alien³(1992)

"...Alien 3 is voor mij de grootste filmteleurstelling ooit (op de SW-Prequels na misschien), en wel hierom: Ik had eerst Alien gezien; vet! :Y Later..."

Laatste reacties

"...Geen een film eerst echt fantastisch en d`r na ineens helemaal niks. Wel wat films die ik eerst best ok vond maar dat het de keer er na toch niet helemaal bleek te zijn, zoals Overlord.; Die film heeft een goede sfeer en ziet er leuk uit en heeft wa......"
Filmcafé: Welke film vond je eerste keer fantastisch en de tweede keer helemaal niets?
"...Sympathieke film idd. Maar nou ook weer geen 4 van 5 sterren imho. 6.5 a 7 van 10 eerder. Maar dat kan nog veranderen na vaker kijken wat ik zeker ga doen...."
The Wolf of Snow Hollow [Netflix]
"...Ik begin n beetje klaar te zijn met di$ney $tarwar$ : [youtube=g3W9KDMytYQ] Met Kathleens kant dan iig...als het klopt van die richtingenstrijd tenminste. Het schijnt namelijk zo te zijn dat daar helemaal geen hard bewijs van is, behalve dan wat kn......"
Gerucht: richtingenstrijd binnen 'Star Wars'-studio Lucasfilm
"...https://www.youtube.com/watch?v=7Qdtqjjq-yE&feature=youtu.be ..."
De rol die J.J. Abrams speelde bij het 'mislukken' van de 'Star Wars'-sequels
"...Leuk item dit btw, vaker doen (heb iig de trailers van de meste tips hierboven die ik nog nie kende gekeken , leuk) @jamal & Fluffer : vette muziek : [youtube=8OhLLRS67D0]..."
Filmcafé: Welke film(s) ga je dit weekend kijken?

laatste ratings

watchlist

Chris23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.