Chris23 Avatar

Chris23

Laatste reviews

Alien³(1992)

"...Alien 3 is voor mij de grootste filmteleurstelling ooit (op de SW-Prequels na misschien), en wel hierom: Ik had eerst Alien gezien; vet! :Y Later..."

Laatste reacties

"...Niet per se de beste soundtrack; maar Ik heb van de week De Blues Brothers weer `s `n keer gekeken na 30 jaar of zo; kwas vergeten hoe lekker opzwepend die muziek in die film is zeg, bij elk nummer het volume langzaam steeds harder, zalig...helemaal......"
Filmcafé: Welke film(s) heeft de beste soundtrack?
"...Ik hou normaal helemaal niet van romcoms, maar de serie [url=https://www.imdb.com/title/tt4374208/?ref_=fn_al_tt_2]Catastrophe[/url] met Sharon Horgan is een uitzondering.; smarte humor en lekker grof zonder smakeloos te worden ook. Ik heb deze trail......"
Eerste trailer romantische lockdown-komedie 'Together' met James McAvoy (X-Men)
"...^Op mijn Nvidia Shield TV`s draait Smart Youtube ; die heeft geen reclame, veel meer opties dan de gewone android tv youtube app en wat nog mooier is; hij herkent promotiestukjes in veel video`s en slaat die ook over (daarom heettie denk ik Smart ..)......"
Netflix is straks niet langer de grootste streamingdienst, dit is 'm wel
"...^Volgens mij kelderde black widow na de premiere door slechte reviews enz.. Jungle Cruise is net niet helemaal mijn ding (ik zie persoonlijk niet de entertainementwaarde van ruzie makende nog geen stelletjes (enige films waar ik dat in trek zijn raid......"
Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we nu al goed nieuws voor je over 'Jungle Cruise'
"...Leuk , maar na WW84 werkt allemaal leuke dingen beloven niet meer; het is nu eerst zien dan geloven. ..."
Nieuwe Star Wars-film 'Rogue Squadron' gebaseerd op games en stripboeken

laatste ratings

6,6
Dredd (2012)
Dredd (2012)
7,8
Logan (2017)
Logan (2017)
6,3
Boss Level (2021)
Boss Level (2021)
6,3
Godzilla (2014)
Godzilla (2014)

watchlist

Chris23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.