Chris23 Avatar

Chris23

Laatste reviews

Alien³(1992)

"...Alien 3 is voor mij de grootste filmteleurstelling ooit (op de SW-Prequels na misschien), en wel hierom: Ik had eerst Alien gezien; vet! :Y Later..."

Laatste reacties

"...dan zou het http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/make-a-name-for-yourself zijn. Maar dr staat “You’ll also discover how he got his name.”..."
'Han Solo'-film laat zien hoe hij... zijn naam kreeg
"...En waarom hij de Kessel Run in 12 parsecs gewonnen had. En ze laten ook zien hoe hij aan zijn zwarte vesje is gekomen. En aan zijn DL-44. En waarom hij een scheiding in het midden heeft. ;)..."
'Han Solo'-film laat zien hoe hij... zijn naam kreeg
"...Cara Delevingne , waarom staat die er niet tussen? (Ok ,ze acteerd niet zo best , maar t is wel een sexy actrice in hollywood en daar gaat het toch om? )..."
POLL: Meest sexy actrice in Hollywood
"...idd, : https://www.serietotaal.nl/nieuws/5270/veranderingen-voor-serietotaal. Het opgegeven excuus; dat iedereen op social media discussieert, is natuurlijk bullshit, d`r werd gewoon niet veel op Serietotaal gepost. Beter voeg je serietotaal bij film......"
Attractiepark 'Star Wars Land' toont levensgrote AT-AT's
"...Weer goeie zet van jullie om commentaar uit te zetten bij serie totaal (insert gif met nee schuddend gezichtje met afkeurende blik)Kga n beetje op feesboek zitten, opzouten ...."
Officieel: Spider-Man spin-off 'Venom' in 2018!

laatste ratings

7,0
Martyrs (2008)
Martyrs (2008)
7,0
The Lookout (2007)
The Lookout (2007)

watchlist

Chris23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.