Chris23 Avatar

Chris23

Laatste reviews

Alien³(1992)

"...Alien 3 is voor mij de grootste filmteleurstelling ooit (op de SW-Prequels na misschien), en wel hierom: Ik had eerst Alien gezien; vet! :Y Later..."

Laatste reacties

"...Ok, van die parcecs wissik nie , intressant, tnx.(Maar you get what i mean.) ..."
Star Wars: The Last Jedi
"...Cops? Fuel? (jedi) religion? Kvinnet altijd juist wel leuk als ze rare starwarsnaampjes voor dat soort dingen verzinnen. (je weet wel; parseks i.p.v. minuten enz.) Paarderennen en dobbelsteengooien? (khad wat vreemdere gokdingen verwacht.) en m......"
Star Wars: The Last Jedi
"...We gaan t zien vanavond.<br> T is me eindelijk een keer gelukt om na de 2e trailer niks meer te lezen en te kijken. :) (Dat zijn toevallig alle 4 de youtubereviewers hier boven die ik t meest haat. :) (Midnight Screenings, Midnight`s Edge, Moviebob (......"
Recensies 'Star Wars: The Last Jedi': emotioneel, sensationeel en een beetje lang
"...Scholen (en gevangenissen) zijn in de core flawed. (b.v. hele groepen mensen voor langere tijd zomaar bij elkaar zetten zonder te kijken wie het zijn of dat ze bij mekaar passen in een competatieve omgeving is smeken om problemen) Je lost die problem......"
Hartverwarmend: Chris Evans nodigt gepeste jongen uit voor première 'Avengers: Infinity War'
"...Gelukkig. Van mij hoeft t ook helemaal niet meer over jedi te gaan. Kheb liever een Mad Max Fury Road in space. Hoeft niet het zelfde verhaal als Fury Road te zijn , maar wel weer zo cool ( jaja , vroegah was Starwars cool) . En weer nieuwe, op het e......"
Nieuwe 'Star Wars' trilogie gaat niet over 'Knights of the Old Republic'

laatste ratings

7,0
Martyrs (2008)
Martyrs (2008)
7,1
The Lookout (2007)
The Lookout (2007)

watchlist

Chris23 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.