Prudh Avatar

Prudh

Laatste reviews

Prudh heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat een huilebalken hier :D De film is echt zo grappig als dat er beweert wordt. Een goede slechte film mag toch best een hoog cijfer krijgen? Ofwel beoordeeld worden op de mate van vermaak in plaats van kwaliteit? Troll 2 anyone? Op moment van p......"
Step Up 3D
"...Mwah, probeer eens een The Good, The Bad and The Ugly misschien? Once Upon a Time in the West? Bescheiden tips, voor als je van westerns houdt waarin de hoofdpersoon weinig ontwikkeling doormaakt ;-) Ze hebben overigens wel een stevig doel voor ogen......"
Don't Be Afraid of the Dark
"...Het doel van hoofdpersoon Dingetje is ook wel duidelijk toch? Uit de klauwen blijven van die dingetjes... Dan heb je bijpersonen Dingetje 2 en Dingetje 3, die ouderfiguren proberen te zijn, maar niet tot Dingetje kunnen doordringen of er te druk voor......"
Don't Be Afraid of the Dark
"...[quote=11qqaazz]Lang verhaal[/quote] Excuus, maar ik ben de draad een beetje kwijt, want het gaat nu ineens over de verhaalstructuur in plaats van (hoofd)personages en karakterontwikkeling? Films hebben daarbij niet altijd een hoofdpersoon inderdaad......"
Don't Be Afraid of the Dark
"...Gemaakt voor kinderen in een zeer kleine leeftijddsgroep die de film bovendien stiekem moeten kijken? Producenten lachen de ballen uit hun broek als iemand met het voorstel komt om een film met zo'n klein doelpubliek te maken. Wat Del Toro er zelf va......"
Don't Be Afraid of the Dark

laatste ratings

5,2
Ninja Assassin (2009)
5,7
Surrogates (2009)
Surrogates (2009)
5,0
Fame (2009)
Fame (2009)

watchlist

Prudh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.