ThomasG Avatar

ThomasG

Laatste reviews

ThomasG heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ze zal gemist worden....nu nog een plot, een regisseur en acteurs met talent en je hebt een vette film!..."
Waarom geen Transformers 3 voor Megan Fox?
"..."Een van de kritieken op het schijnbare meesterwerk is echter dat hij misschien net iets teveel van zijn publiek verwacht, en wellicht daarom is er nu een comic uitgekomen die als proloog moet dienen op de film." Tja stel je voor, je moet als Amer......"
Comic Inception online geplaatst
"...[quote=Lord Voldemort]Zoals gebruikelijk in Hollywood films gaat de zwarte man als eerste dood. Dan verwacht je dat de andere man de duivel is, maar nee. Op het einde blijkt dat het lieve onschuldige meisje de "bad guy" is.[/quote] Dude, het zou m......"
Eerste Devil trailer
"...Disney heeft tegenwoordig een flinke vinger in de pap bij Pixar als het gaat om distributie, marketing het zou me niet verbazen als de geldwolven bij Disney hier achter zitten...maar goed, geld stinkt niet zullen we maar zeggen...."
Pixar stapt van Cars over naar Planes
"..."There are too many special effects in all these movies today. It means that the movie starts on a special effect, ends on a bigger special effect, and the middle is the same special effect." En toch heb je de afgelopen jaren geld gepompt in de Tr......"
Steven Spielberg baalt van teveel SFX

laatste ratings

watchlist

ThomasG heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.