HitBit2005 Avatar

HitBit2005

Laatste reviews

HitBit2005 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als iemand het mail adres heeft van mister transformers: http://www.imdb.com/media/rm2686098688/nm1974397 Dan lijkt het tenminste nog een beetje op Megan...."
Iedereen wil Megan Fox vervangen!
"...Vanavond in Ede gezien, met ervoor de rode loper beelden uit Cannes. Ik heb echt genoten van de film ondanks de lange zit. Van mij hadden ze hem zo nog een keer mogen starten. Heb geen moment gehad van ehh dit of dat hadden ze wel mogen weglaten. W......"
Robin Hood
"...Leuke avond gehad. Mede door het geweldige geluid in de Bios. (ExpoTheater Cinemec). Film zelf was goed, maar zeker niet super. De opbouw vond ik een beetje traag. Misschien inplaats van de 2uur dat de film duurde een 'snellere' versie van 90min. V......"
Iron Man 2
"...Kwestie van een goedkope camera die nogal overbelicht. Helemaal waar er lopen genoeg minstens zoniet mooiere vrouwen rond op deze aardbol, wat sommige al aangaven. Maar het zal vast een feest worden voor oog en oor deze film, mede door Megan...."
Megan Fox op de set van Transformers 3
"...Gezien in Cinemec Ede (3D) Volgens mij klopt het wat de meeste al hebben geschreven. Deze hadden ze gewoon in 2D moeten laten. Het klopt niet kwa camera voering en de omzetting. Het is verder een simpel verhaallijntje. Acteurs doen hun best en kunne......"
Clash of the Titans

laatste ratings

HitBit2005 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

HitBit2005 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.