JKL34 Avatar

JKL34

Laatste reviews

JKL34 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ja... dit was een flinke teleurstelling! Het boeide voor geen meter! Slechte sfeer ook. De aliens leken ook totaal geen grote rol te spelen, niet èèn goeie close up met vette slijm van zo'n beest! Ridley Scott is niet goed bezig laatste tijd. Hij sta......"
'Alien: Covenant' net langs 'Guardians' en flop 'King Arthur' flopt verder
"..."De beelden zijn goed, gedetailleerd en de audio linkt ook mooi uit de luidsprekers. Wat wil je nog meer?" ..Nou, wat denk je van een goede film? Wat was deze slecht zeg, na 15 minuten had ik het wel gezien, zo slecht geregisseerd, en dat acteerwerk!......"
Blu-ray recensie: 'Blood Father'
"...[quote=benjamin]Ik heb de film al gezien en ik vond hem goed. Maar dat is niet eens nodig om te zien of recensies al dan niet waardeloos zijn - dat hangt af van de aanwezigheid van argumenten en de mate waarin de recensent z'n oordeel beargumente......"
Mad Max: Fury Road
"...[quote=benjamin]Sluit kritisch zijn uit dat je ook van een film kan genieten?[/quote] Praat je nou om geluid te maken, of heb je ook echt wat te vertellen? Ga de film kijken...."
Mad Max: Fury Road
"...[quote=benjamin]En kun je nu ook toelichten waarom (in het algemeen) kritisch zijn zou moeten inhouden dat je nooit een film kan goedvinden?[/quote] Ik ga en hoef helemaal niks toe te lichten. Ga eerst de film maar eens kijken dan weet je tenminst......"
Mad Max: Fury Road

laatste ratings

JKL34 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

JKL34 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.