Wiegedood Avatar

Wiegedood

Laatste reviews

Wiegedood heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Galu]Dit ziet eruit als een decor voor een commercail van "ferrero rocher"...[/quote] "De feestjes van de ambassadeur staan bekend om de goede smaak van de gastheer." Hmmm Ferrero Rocher!..."
Thor: de Hall of Asgard volop in beeld!
"...Het valt me mee dat ie niet de doodstraf heeft gekregen, als zwarte. Wat zeg ik, hij is een RIJKE zwarte en daar gelden toch andere regels voor in de good ol' US of A. Waarom ontwijken de superrijken belasting, terwijl ze zoveel geld hebben? Waarom??......"
Wesley Snipes moet drie jaar de bak in
"...[quote=Angelater]Thor is inmiddels natuurlijk aardig bekend in de Marvel universum, het is alleen; ben ik de enigste die goden er een beetje raar tussen vind zitten met al die superhelden? Heb nooit ergens een gesprek gezien van Spidey die aan Thor......"
Infinity Gauntlet Thor onthuld
"...[quote=Ereptile]Lekker rasictisch gezegt zeg! :r So what als hij rijk is? Dat heb je als je (eerlijk) werkt, dan verdien je geld hea :P (En de Blade Trilogy waaraan hij heeft meegewerkt heeft hem vast wel wat opgeleverd). En blijkbaar gelden er geluk......"
Wesley Snipes moet drie jaar de bak in
"...[quote=rjnacken]Pluimpje voor Filmtotaal om bij dit soort nieuws berichten altijd een plaatje te zoeken uit een andere film, waardoor het lijkt alsof het al een beeldje is van de komende film.[/quote] Goed gespot! Welke film is dit ook weer? Hij k......"
Kevin Spacey is een Horrible Boss

laatste ratings

5,7
Soldier (1998)
Soldier (1998)

watchlist

Wiegedood heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.