mikeydw Avatar

mikeydw

Laatste reviews

mikeydw heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Is dit nou een filmrecensie of een boekrecensie? Ik begrijp het verband, het is en blijft een boekverfilming. Maar het gaat in de recensie vooral over het verhaal en brown voor mijn gevoel. Zelf heb ik hem gisteren mogen zien en inderdaad er zijn......"
Inferno
"...Waar is de knop geen vervolg? Wall-e, Up, Ratatouille, Brave ze hebben allemaal best een perfect einde... de enige waar ik het dan nog logisch van zou vinden is A bugs Life..."
POLL: Vervolg op (nog) originele Pixar-films
"...[quote=aspers]Dat dus... Zelf de telegraaf heeft een stuk online staan over een uitzinnige menigte en een 1 minuut durende staande ovatie na de eerste beelden van Jungle Book en de enthousiaste reacties na de Civil War trailer. Of het nieuws van de a......"
POLL: Vervolg op (nog) originele Pixar-films
"...[quote=Spider-fan]Ik stoorde me daar erg aan. De auto is belangrijk in een Bondfilm, het is één van de iconische elementen, iedereen kent zelfs het merk. Ik vind dat je die niet even uit een hoge hoed moet toveren - daardoor vind ik het eindgevecht o......"
'Spectre' vertelt oorsprongsverhaal James Bond
"...[quote=Spider-fan]Het hangt ervan af hoe het gedaan is of het interessant is, maar waarom moet iedere held perse een oorsprongsverhaal hebben. Men had het bij Casino Royale mogen laten van mij qua reboot; die vertelde genoeg over zijn begin, maar nie......"
'Spectre' vertelt oorsprongsverhaal James Bond

laatste ratings

5,7
Half Light (2006)
Half Light (2006)

watchlist

mikeydw heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.