adofmirosch Avatar

adofmirosch

Laatste reviews

Finding Dory(2016)

"...Just keep milking... gelukkig is het geen afransel geworden, die alleen voor het geld gemaakt is maar heeft de film wel een verhaal te..."

X-Men: The Last Stand(2006)

"...De film op fox gezien, kijk bijna nooit films op televisie. Maar heb deze al een paar jaar niet meer gezien & met het vele x-men nieuws van de..."

Cold Mountain(2003)

"...Cold mountain gezien, de film stond bij de 'moderne klassiekers' lijst op Netflix. En dat is de film ook zeker ik heb me er mee vermaakt. Natuurlijk..."

Gangs of New York(2002)

"...Wauw net gezien en wat een geweldige film. Wat ziet alles er prachtig uit inde film! Het verhaal was ook goed onderhouden. Daniel Day-Lewis..."

Star Wars: The Force Awakens(2015)

"...The Force Awakens de film waar ik het hele jaar zo naar uit heb gekeken. Net eindelijk gezien en is me (op een paar puntjes na) niet tegen..."

Laatste reacties

"...En the joker als villian! Lex Luther is een betere joker dan the joker uit SS...."
Gerucht: Warner werkt actief aan 'Man of Steel'-vervolg
"...Zoveel joker er uit gegooid dat is echt jammer. Gelukkig dat joker en harley niet uitelkaar zijn gegaan in SS. Hoewel k dat in de aankomende film wel gebeuren...."
Jared Leto wil team-up Batman & Joker
"...Suicide squad was vermakelijk, maar het verhaal was heel rommelig. Star trek is wat je de laatste tijd vaker ziet. Vervolgen die veel minder opbrengen dan de voorganer(s). Zal het publiek dan eindelijk toe zijn aan originele films...."
'Suicide Squad' scoort ondanks negatieve reacties
"...[quote=Edwinem]Niet bijzonder, matig zelfs.[/quote] Daar sluit ik me bij aan. Niet verveeld, maar zou de film ook niet snel weer willen zien...."
The Legend of Tarzan

laatste ratings

5,4
Suicide Squad (2016)
Suicide Squad (2016)
6,6
The BFG (2016)
The BFG (2016)
6,1
Goosebumps (2015)
Goosebumps (2015)

watchlist

adofmirosch heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.