eppy Avatar

eppy

Laatste reviews

eppy heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Wat Evans betreft, ze wordt inderdaad dik betaald want je komt nu eenmaal in de publieke kijker. En dan is het inderdaad niet zeuren. En nee ik vind de kritiek daarentegen niet terecht. Het ligt namelijk niet aan Evans dat de serie zo'n saai begin he......"
Evan Rachel Wood bijt van zich af na kritiek op haar 'Westworld'-acteerwerk
"...Nou zal ik het voor de tweede keer zeggen hier op filmtotaal, de film kan het niet goed doen bij de "box office". Want de film is nog helemaal niet uit, pas eind deze maand verschijnt deze in de bios wereldwijd. Het betreft hier een release op het SX......"
'Ready Player One' laaiend enthousiast ontvangen
"...Knap van Variety, aangezien de film nog niet uit is in de VS maar alleen vertoond is op het SXSW festival in Austin, Texas aan een besloten publiek. Overigens zijn de eerste reacties op You Tube erg positief, en hebben mensen als ik erg veel zin in......"
'Ready Player One' lijkt flop in wording, ondanks Batman, King Kong etc.
"...Master Of Films ga vooral zo door, trolling is een kunstvorm van het hoogste niveau. En hard nodig in deze extreem linkse zure dagen op het net. You sir deserve A beer, en als je daar te jong voor bent koop ik wel een joint voor je. Of mag je ook al......"
Red band trailer 'A Bad Moms Christmas'
"...Heb deze film precies een week geleden gekeken, en moet voorop stellen dat ik niet van de "Power Ranger" generatie ben. Dus niet bekend ben met het bronmateriaal. Ik weet dat het een campy Japanse rubbermonster fest is, maar meer ook niet.<br> En voo......"
Regisseur wijt floppen 'Power Rangers' aan PG-13 rating

laatste ratings

watchlist

eppy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.