Blindside Avatar

Blindside

Laatste reviews

Blindside heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik gok erop dat het een verschrikkelijk slechte film gaat worden door gebrek aan verhaal. Zucht... En natuurlijk maar even afwachten hoe Rihanna het gaat doen. Ik vrees met grote vreze...."
Rihanna gaat acteren
"...Nou das duidelijk. Deze ga ik niet in de bios kijken. Ik was eigenlijk wel erg benieuwd naar deze film omdat de trailer er wel aardig uit zag. Later ooit nog eens een keertje dan...."
Salt
"..."and as audiences are experiencing with PIRNAHA 3D now" (Mark Canton) Lol hij spelt het dus zelf ook verkeerd. En overigens vele mensen hier ook ^^ Verder heb ik het niet meer gelezen. OT: Hij heeft wel een punt dat Cameron wat teveel alles d......"
Producent Piranha 3D reageert op kritiek Cameron
"...Ja ik ben die 3D nu ook wel zat. Afgelopen weekend heb ik Thor in de Pathé in Den Haag gezien. Door zo'n brilletje wordt het beeld donkerder, wat ik dus vervelend vindt. Maar daarnaast ergerde ik me nogal aan het feit dat ik steeds tegen het montuur......"
Klaar met 3D? Koop een 2D bril!
"...Ik heb zin in deze film. Deze extra filmpjes als promo is echt goed. Het is nog wel lekker vaag, maar geeft wel het idee dat er wat meer achter deze film zit dan simpele actie. Ik ben benieuwd...."
Nieuwe fraaie Sucker Punch animatiefilms

laatste ratings

Blindside heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Blindside heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.