BayHarbourButcher Avatar

BayHarbourButcher

Laatste reviews

BayHarbourButcher heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=jaime91]Veel acteurs ken ik hier niet van dus ik ben wel benieuwd wat dit gaat worden. Alleen jammer dat ze van Beast nou ook een jochie maken maar goed we zullen zien.[/quote] Hoezo? Dat is toch juist de bedoeling dat de X-men karakters in......"
Beast en Havok gecast in X-Men: First Class
"...[quote=Steve-O]Bacon kan die rol wel aan denk ik. Krijgen we eindelijk een echte grote villain in een X-Men film los van Magneto. [i]First Class[/i]:?[/quote] Je vergeet Stryker en Lady Deadstrike!..."
Ook Kevin Bacon krijgt rol in X-Men: First Class
"...[quote=darkgoth]O komop wat maakt het nu uit of de kostuums er realisties uit zien of niet, Gaat de film geweldig worden dat wil ik weten. Trailers hebben we nodig!!!![/quote] Ik kon het niet laten :p Het is "realistisch" ;)..."
Nieuwe foto Marvel-superheldenfilm Thor
"...[quote=ghossler]ik heb als kind nooit in sinterklaas geloofd dus -_- mensen moeten zich niet zo aanstellen... en deze film is zowieso rated voor een bepaalde leeftijd toch? Dit lijkt me een vermakelijke film van NL bodem... so you got my support........"
Eerste klachten SINT zijn een feit!
"...[quote=BatMotor]Nightwing lijkt verdomd veel op Robin als je het mij vraagt,maar het zou best inderdaad eens kunnen dat Batman deze keer het loodje legt.[/quote] Nightwing was vroeger Robin. Ik vind Tom Hardy wel geschikt als Hush of Bane. Gist......"
Eerste nieuwe casting Batman 3 een feit!

laatste ratings

watchlist

BayHarbourButcher heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.