Dunno1984 Avatar

Dunno1984

Laatste reviews

Dunno1984 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ziet er interessant uit! Films van Zack Snyder zijn visueel altijd een pareltje..watchmen was wel beetje 'saai' soms...maar heb er tog erg van genoten!! off-topic: bitch slap -> idd best aangename film, moet je tog wel gezien hebben, zit goed in......"
Eerste Sucker Punch trailer (aanrader!)
"...De befaamde "Galu"...ik beschouw het als een eer om in uw commentaar een plaatsje te krijgen.. ff voor de serieuze mensen van filmtotaal: Snyder is idd toch wel 1 van DE regisseurs van het moment. Heeft voor mij persoonlijk nog niet de status v......"
Eerste Sucker Punch trailer (aanrader!)
"...MI zonder tom cruise is in mijn ogen idd ook niet een echte MI. Ik vind deze serie eig 1 van zen weinige goede, leuke films. als "knight and day" de reden is waarom eventueel andere acteur...ik heb film zelf nog niet gezien, maar vind het nogal be......"
Tom Cruise ziet zijn salaris kelderen voor M:I 4
"...Ik vind de SAW-reeks 1 van de beste horrorfilms die er zijn. Ze zijn zeker niet allemaal van een even hoog niveau, of allemaal even spitsvondig en goed uitgewerkt MAAR het is niet zomaar een slasherfilm! ja er zit veel gore en bloed in..maar het 'pro......"
Saw VII de laatste uit de reeks?
"...Hm, als ik me niet vergis bestaat er al een horrorfilm gebaseerd op nummers 11:11 http://www.imdb.com/title/tt0396401/ http://www.moviemeter.nl/film/26479 Ok, het was niet de beste film..verre van...maar een origineel vind ik het nu ook weer n......"
Saw-regisseur maakt horrorthriller 11 11 11

laatste ratings

Dunno1984 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Dunno1984 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.