rusty06 Avatar

rusty06

Laatste reviews

rusty06 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Vind ik geweldig grappig. Waarschijnlijk omdat ik ermee akkoord ga. Niet dat hij moeilijk was om te volgen. Het was gewoon een dom onzinnig verhaal overgoten met SFX net als de "cartoon" beweert. Di Caprio slaapt niet in het script hij slaapwandelt......"
Inception uitgelegd
"...Ik zie liever ... Eigenlijk zie ik liever eender wie als the Flash. Cooper was best goed in alias maar sinds the hangover paradeert hij over het zilveren scherm als een pauw, wansmakelijk gewoon!..."
The Flash: Bradley Cooper kandidaat nr. 1
"...[quote=benjamin]Hugo had gerust nog een pak hoger mogen staan, schitterende film. Ben ergens wel blij met het ontbreken van Zombibi.[/quote] Als ik moet kiezen tussen Hugo en Zombibi dan toch liever Zombibi!..."
Bioscoop Top-10
"...[quote=Frietgezicht]Door 1 scene? 4 sterren is aardig wat! Dan is het gewoon een topper haha.[/quote] Wat mij betreft weel. Het is dan ook een topper als je zin hebt in een leuke slasher flick met een beetje torture porn...."
DVD releases week 7
"...[quote=hollywoodking]Als het weer in HD is en weer met een sterk cast (en betere verhaal dan Miami Vice), dan verwacht ik er veel van. Een geweldige regiesseur. Ik hoop dat hij een keer een oorlog film maakt het liefst met een sterrencast (Depp, P......"
Michael Mann maakt The Big Stone Grid

laatste ratings

watchlist

rusty06 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.