johnmcclane Avatar

johnmcclane

Laatste reviews

johnmcclane heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@shifty777 absoluut niet. meer op de manier dat ik die niet naar mijn kop wil krijgen...."
Nederlandse film 'On Air' zoekt crowdfunding
"..."hoe deze film met elkaar in verband staan" of nog mooier "Het verbinden van al deze film zal gebeuren waneer het zin heeft" Stop er gewoon mee jongens! spelfouten van heb ik jou daar, het "google-translaten" van Engelstalige interviews. Het wordt......"
Deapool en Cable leiden 'X-Force' met veel andere X-Men personages
"...Niks tegen de hele film (klinkt erg tof) maar inderdaad een beetje lame dat jullie hier wel aandacht aan besteden, maar ondertussen vele andere kleinschalig filmprojecten die zich bezighouden met crowdfunding passeren. En nee ik ben geen filmmaker di......"
Nederlandse film 'On Air' zoekt crowdfunding
"...Opzich leuk nieuws maar na de 1ste 3 delen was 4 toch echt een teleurstelling, het enigste wat wel leuk was (maar de film niet kon redden) was Kevin Smith als hacker. wat betreft Die Hard films, ze komen niet meer over, Bruce Willis speelt teveel a......"
Opnames Die Hard 5 in 2011
"...Ik ben geen fan van de vorige spiderman films (en ook qua comics niet) maar dit is geen goeie keuze, venom moet eerder door een jongere acteur en niet iemand zoals hem gespeeld worden. er is een strijd tussen spiderman en venom die verder gaat dan......"
Philip Seymour Hoffman als Venom in Spider-Man?

laatste ratings

johnmcclane heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

johnmcclane heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.