Geraaar Avatar

Geraaar

Laatste reviews

Geraaar heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...wauw wat een slechte recensie, is de recensent überhaupt bekend met het origineel verhaal of het bronmateriaal?<br> "abstracte krachten van de begiftigde dokter"?? serieus<br> het feit dat ze de vijand ( ga de naam niet vernoemen) iets beter hebben w......"
Doctor Strange
"...Ook net gaan zien afgaande op de recensies op Rotten tomatoes die normaal vrij streng zijn, deze keer was ik te vroeg omdat de film nog maar net uit is en het recensies van 1 dag of 2 zijn, spijtig want dit kon me het geld voor een bioscoop ticket be......"
Meet the Parents: Little Fockers
"...Bwa niet overtuigd, als je zelf al gaat kiezen met welke vlag hij vaart dan breek je de geschiedenis een beetje af. De echte is veel anders, namelijk zo: http://www.drmidas.co.uk/Quickstart/ImageLib/blackbeard_flag.jpg..."
De vlag van Blackbeard in POTC4
"...Http://nerdist.com/movie-morsels-deadpool-finds-its-copycat-mark-millars-chrononauts-heads-to-the-screen-new-mad-max-fury-road-and-poltergeist-trailers/ Nieuwe toevoeging aan de deadpool film. beetje raar aangezien ze nu ook in Gotham speelt...."
FT Off-topic 19 maart 2015
"...[quote=Airbender]Al 2 jaar het populairst op Comic Con, de twee populairste superhelden ooit voor het eerst samen in een film en nog een film die veel buzz krijgt, ik dacht dat de meesten wel er na uit zouden kijken. Maar omdat jij 'nee niet echt'......"
James Gunn: ''Marvel niet aanwezig op San Diego Comic-Con 2015''

laatste ratings

Geraaar heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Geraaar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.