kvr007 Avatar

kvr007

Laatste reviews

kvr007 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik heb hem gisteren gezien en hij was supergoed! Je moet gewoon voor die humor zijn, en Filmtotaal stop met zo negatief te zijn stelletje sukkels.. De film was echt super! De beste van de drie!..."
Johnny English Strikes Again
"...Als je andere recensies leest dan zie je dat het een goede film is. Niet de beste van zijn soort, maar wel een goede film. Als ik alle recensies van Deadpool 2 tot (ik zeg zomaar iets) Beauty and the beast leg, naast die van jullie. Dan valt het dire......"
Venom
"...Ik ben zelf van België en ik schaam mij diep dat dit soort films worden gemaakt... Versta me niet verkeerd voor de kinderen is dit leuk, maar ocharme de ouders die hier mee naartoe moeten gaan. Net zoals de Buurtpolitie, dankzij de kinderen scoort di......"
Merkwaardige trailer 'Baba Yega'
"...Ik snap gewoon niet waarom mensen deze film niet goed vonden... Ik vond hem best goed meevallen en tegenover Batman vs Superman een grote verbetering!..."
Blu-ray preview 'Justice League' - wel of geen director's cut?
"...Wat heeft iedereen met Dunkirk?, die film begon zo verkeerd dat het geen enkele nominatie verdiend!. Je ziet dat strand en de zee oke dat is nog goed, dan filmen ze de achtergrond en allemaal nieuwe gebouwen. Iets zegt mij dat er in die tijd nog geen......"
'The Shape of Water' grootste kanshebber bij de BAFTA's

laatste ratings

kvr007 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist