kvr007 Avatar

kvr007

Laatste reviews

kvr007 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Welke idioot heeft deze recensie geschreven? Het staat vol met spoilers!. Elke verassing die in de film komt valt hier te lezen, al een geluk heb ik de film al gezien of ik zou nog bozer zijn dan dat ik nu ben. Je had ook het einde erbij geschreven,......"
Bad Boys for Life
"...@GreenHornet. Ik ben een Belg! En sorry maar ik als grote Disneyfan ben f*cking jaloers op jullie. Ik kan niet wachten tot Disney+ hier is...."
Belgen moeten lang wachten op Disney+
"...The first Christopher Nolan film since The Prestige (2006) not to be scored by Hans Zimmer. Zimmer turned Nolan down for the first time in over a decade due to scheduling conflicts with scoring his longtime passion project Dune (2020). He was replace......"
Eerste trailer 'Tenet' van Christopher Nolan!
"...Sorry, ik merk het gewoon bij enorm veel films tegenwoordig. Dat enorm veel recensenten niets meer kennen van een film. Ik kijk naar van alles en als ik dan sommige dingen lees denk ik van "kom zwijg maar". Ik zeg alleen maar dat er vele niets meer v......"
'Jumanji: The Next Level' sterk van start
"...Dit vind ik zo goed! Een dikke fuck u naar alle slechte reviews die iedereen over deze film schrijft. Kijk, komedie is voor iedereen anders. Maar als je als recensent een film niet goed vind kraak hem dan niet af. Geef er dan gewoon geen mening over......."
'Jumanji: The Next Level' sterk van start

laatste ratings

kvr007 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist