kvr007 Avatar

kvr007

Laatste reviews

kvr007 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik snap gewoon niet waarom mensen deze film niet goed vonden... Ik vond hem best goed meevallen en tegenover Batman vs Superman een grote verbetering!..."
Blu-ray preview 'Justice League' - wel of geen director's cut?
"...Wat heeft iedereen met Dunkirk?, die film begon zo verkeerd dat het geen enkele nominatie verdiend!. Je ziet dat strand en de zee oke dat is nog goed, dan filmen ze de achtergrond en allemaal nieuwe gebouwen. Iets zegt mij dat er in die tijd nog geen......"
'The Shape of Water' grootste kanshebber bij de BAFTA's
"...Belgische - Nederlandse film bedoelen jullie... Ik ben zelf van België en hij is hier gemaakt door Belgische regisseurs!. Dus nu niet met de pluimen gaan lopen beste noorderburen. Ik ben zeer benieuwd volgens mij gaat deze film knallen! ..."
Ali B geen knuffel-Marokkaan meer in trailer 'Patser'
"...Het is een zeer goede vermakelijke film, recensenten breken tegenwoordig elke film af. En David Ayer heeft het precies altijd gedaan?. Suicide Squad was een zeer goede film, en dat vonden ze ook niets?. Als een film u niet boeit kijk er dan niet heen......"
Regisseur brandt negatieve kritiek 'Bright' af
"...Ik ben niet zo voor musicalfilms maar deze ziet er verdomd goed uit!. Prachtige muziek, goede cast en een goed verhaal. ..."
Hugh Jackman is 'The Greatest Showman' in nieuwe trailer

laatste ratings

kvr007 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist