AlisA Avatar

AlisA

Laatste reviews

AlisA heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=esteban]Laat Anne Hathaway nu net één van de weinige namen zijn die ik liever niet zie opduiken in een project als dit.[/quote] Ze was anders erg goed in Get Smart. Ik denk dat ze daardoor ook wel goed in Superman past.. Hopelijk geven ze d......"
Anne Hathaway als Lois Lane?
"...Ik vind het er echt niet uitzien. Seth Rogen kan helemaal geen superheld zijn, hij lijkt helemaal niet sterk ofzo en hijs ook best dik.. En Jet li lijkt helemaal niet op dieene van vroeger.O+ Nee, deze huur ik wel een keertje als ik me echt heel erg......"
Nieuwe poster The Green Hornet
"...Ze zouden eens goede nederlandse films moeten maken maar het zijn altijd maar suffe boekverfilmingen. Dit ook weer een of ander boek met een "indrukwerkkend" verhaal. Nee, dat doen ze dan toch net ff beter in hollywood hoor. Ik wacht wel op de remake......"
Nieuwe trailer Sonny Boy
"...[quote=Decepticon]Jeez, waar kom jij vandaan, dat je niet eens op de naam van Bruce Lee kan komen!!! Je weet blijkbaar niet eens wie Jet Li is, want je kan ook het bericht niet eens lezen. Er staat toch Jay Chou Kato speelt, die btw sprekend lijkt op......"
Nieuwe poster The Green Hornet
"...Hij is echt stom. Slaat echt nergens op.:|..."
Nieuwe naam toegevoegd aan Sherlock Holmes 2

laatste ratings

AlisA heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

AlisA heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.