Mawhonic Avatar

Mawhonic

Laatste reviews

Mawhonic heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Waarom praten de mensen op filmtotaal allemaal zo negatief over New Kids. Het is niet een film van hoog niveau maar het is een film die leuk is om een keer te hebben gezien, een keertje lachen en een keertje een quote na praten. Maar dat is nu de h......"
Bioscoop Top-10
"...[quote=Thiver]Jammer dat de inmiddels overbekende [i]PotC[/i]-tune zo'n prominente rol heeft in deze trailer, maar verder ziet het er wel naar uit dat dit een lekker eenvoudig en rechtlijnig Jack-georiënteerd avontuur zal worden. Niets mis mee.[/quot......"
Trailer Pirates of the Caribbean 4!
"...Grappig dat Harry Potter nergens meer die enorme publiciteit haalt die het in het begin had wanneer er een film uitkwam. En ik geloof dat de nieuwe harry potter niet in heel veel landen meer op nummer 1 staat..."
IMDb Top 10 films van 2010
"...Beide films gezien en alle 3 de boeken gelezen. Moet zeggen dat alle 2 de films en alle 3 de boeken me goed zijn bevallen. Maar ik weet niet of een film zonder Tom Hanks als Robert Langdon net zo goed valt. Maar zin in deze film heb ik altijd...."
Werk aan The Lost Symbol begonnen
"...Als ik kijk op IMDB staat John travolta erbij met daarachter "attached", betekend dit dat hij ook een rol zal gaan spelen of zit daar wat anders achter?..."
Nieuwe namen voor The Expendables II

laatste ratings

5,8
Run Fatboy Run (2007)
4,8
Rogues Gallery (2010)
6,4
Hot Shots! (1991)
Hot Shots! (1991)
6,8
Watchmen (2009)
Watchmen (2009)

watchlist

Mawhonic heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.