RottenBananas Avatar

RottenBananas

Laatste reviews

RottenBananas heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Http://jalopnik.com/anton-yelchins-jeep-was-included-in-rollaway-recall-lin-1782277820 geeft meer duidelijkheid over de oorzaak..."
Anton Yelchin (27) overleden
"...Heeft iemand zaal-ervaring -informatie van EYE? zijn het niet erg kleine zaaltjes? op de foto's zijn de doeken erg klein en ik twijfel aan de 70mm ervaring in deze bioscoop 70mm lijkt me geweldig om te zien maar dan wel op een flink scherm en me......"
The Hateful Eight
"...Ja vind Aliens ook minder dan Alien Aliens is een goede film, maar een meesterwerk? Alien zit beter in elkaar en is idd ook in cast beter en was voor zijn tijd baanbrekend, dat is iets dat geen enkele andere uit het lijstje is. Waarom vinden de A......"
James Camerons 'Aliens' geliefder dan Ridley Scotts 'Alien'
"...Alien gekozen Bij Aliens word ik zo geïrriteerd van Hudson met zijn constante gezeur en gejammer, had die niet in hypersleep kunnen blijven?..."
POLL: De 'Alien'-films
"...Helemaal mee eens, vond Birdman ook zwaar overschat. Details waar andere films worden op onderuit gehaald storen hier blijkbaar niemand. Ik hoop dat Grand Budapest Hotel het veel beter doet. Birdman wordt volgens mij over- en Grand Budapest onder......"
POLL: Oscars 2015

laatste ratings

7,5
Snowpiercer (2013)
Snowpiercer (2013)

watchlist

RottenBananas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.