Frotter Avatar

Frotter

reacties

  • -HET- acteerwerk!

    als reactie op de film Almost Heroes

  • [quote=juso]Niet gezien....maar Diaz is een lekkere geile meid :Y[/quote] Nee hoor, dat is ze helemaal niet, ze lijkt op een breedbekkikker met kiespijn.

    als reactie op de film A Life Less Ordinary

  • [quote=Albert020]"Vaak gezien..."[/quote] Heb je maar 1 videoband?

    als reactie op de film Above the Law

  • Wanneer gaan Steven Seagal en Kevin Kostner nou eindelijk eens samen een film maken?

    als reactie op de film Above the Law

  • [quote=henkbay]geweldig imponerende film. Een film die jaren blijft hangen, vandaar dat ik hem dus niet ga kijken[/quote] Bedankt voor deze reactie, heeft me echt een eind op weg geholpen!

    als reactie op de film The Emerald Forest

  • [quote=Leander]Een van mijn favoriete films, de beste van Bergman. In deze film behandelt hij zijn favoriete filosofische thema's op een zeer levendige manier, zodat de film moeiteloos 5 uur lang blijft boeien en intrigeren. De film is zeer autobiografisch en maakt een ontzettend diepe studie van de geest van een jongen en zijn familie. Een groot meesterwerk.[/quote] Wel knap dat een film van 188 minuten je 5 uur boeit... maar misschien is het nog wel knapper van de Belgische televisie dat ze zo'n film van 00:20 tot 02:25 weten uit te zenden, wat weer een beetje weinig is voor 188 minuten... of... was dit misschien weer een brain fart van Filmtotaal? Kom op mensen, zo moeilijk kan het toch niet zijn! O+

    als reactie op de film Fanny and Alexander