enricovv Avatar

enricovv

Laatste reviews

enricovv heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Volgens mij gaat Disney dit jaar een patent krijgen op de miljardgrens. Zootopia gaat er waarschijnlijk overheen, Jungle Book maakt ook een goede kans door de positieve reviews en Captain America, Finding Dory, Star wars en misschien de nieuwe Ali......"
'The Jungle Book' scoort ver boven verwachtingen
"...Frozen waarschijnlijk de 2e animatie film die de 1 miljard gaat halen. Hij staat nu op 913 miljoen en had een openingsweekend van 14 miljoen in China en hij komt nog uit in Japan. http://boxofficemojo.com/news/?id=3783&p=.htm..."
FT Off-topic 9 februari 2014
"...[quote=patrick_h]Het turkse [i]epos[/i] Düğün Dernek? Als je niet weet wat voor film het is, zet dan gewoon niks neer. En waarom een bericht betreffende alleen Pathé van vier(!) dagen geleden in plaats van gewoon de Nederlandse box office die i......"
'The Hobbit: The Desolation of Smaug' scoort tijdens Kerstdagen
"...Nieuwe trailer van Kenau http://www.youtube.com/watch?v=YFIESiMNGBc..."
FT Off-topic 11 december 2013
"...'Tien minuten later dobbert hij dan weer stuurloos met zijn vrienden rond in een reddingsbootje. Op zee, waar je toch best wat water hebt om mee te toveren.' Dit klopt dan weer niet echt, want er wordt gezegd dat hij hier zijn kracht niet kan gebr......"
Percy Jackson: Sea of Monsters

laatste ratings

7,0
Spy (2015)
Spy (2015)
6,0
Minions (2015)
Minions (2015)
7,3
Deadpool (2016)
Deadpool (2016)
8,3
Inside Out (2015)
Inside Out (2015)

watchlist

enricovv heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.