DutchOwnage Avatar

DutchOwnage

Laatste reviews

DutchOwnage heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=KeesjeNL]Tot nu toe zijn er alleen dvdscreeners en cam-zooi op het illegale circuit..., en jij noemt dat 'super scherpe kwaliteit'?[/quote] Tja sommige kijkers kunnen nou eenmaal het verschil niet zien tussen een bluray en een camversie. De......"
The Revenant
"...[quote=movieboy]Damn... Legandary brengt veel op doorheen de jaren 12miljard door de films en toppers die nog aankomen. 3.5 miljard is een koopje...[/quote] 12 miljard omzet he. Dat is nog lang geen winst. als je uit gaat van 5% return op je inve......"
Chinese Wanda koopt filmproducent Legendary Pictures
"...Waar gaat dit in godsnaam over? Hier hoef je je toch niet voor te verontschuldigen. Wat een waardeloze maatschappij als er overal de 'racisme-kaart' wordt getrokken. Tijd dat we ons hier als maatschappij eens overheen zetten...."
Benedict Cumberbatch schaamt zich voor racistische uitspraak
"...Niks geen problemen mee als dit een serie gaat worden van een paar films. Zolang het maar films zijn die daadwerkelijk wat toevoegen, en niet puur gemaakt worden om het uitmelken. De Warcraft wereld heeft genoeg verhalen om schitterende films te make......"
Duncan Jones over verhaal 'Warcraft'

laatste ratings

watchlist

DutchOwnage heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.