DigitalHeekie Avatar

DigitalHeekie

Laatste reviews

DigitalHeekie heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Eddie Singer, Nou idd, vond het al een hele matige film ! Ben zelf door die film beetje marvel moe geworden helaas.... terwijl ik de films altijd wel leuk vond... Nu ik dit zo zie is dit wel echt heel slecht van ze om dit in de bios uit te brengen........"
Diepe teleurstelling rond re-release 'Avengers: Endgame'
"...huilen ? eerder slapen.... wat een saaie vertoning is de eerste 2 uur over dat tijdreizen...... nee vond het geen bijster goede film helaas.... :(..."
Regisseur Joe Russo over huilmoment tijdens 'Avengers: Endgame'
"...@Maac, nou idd.... ikzelf heb echt al jaren, geloof iets van 7 jaar, niks meer gekocht op bluray/dvd. al mijn content die ik gaaf vond is overgegaan op streaming...."
Series en films Marvel Cinematic Universe niet los van elkaar te bekijken
"...@Civilian Supreme, Dat had ik nou dus ook bij deze film... Ik vond Infinity War echt steengoed, en misschien wel de beste Marvel film..... En dan na het zien van Endgame, ben ik eigenlijk echt Marvel moe geworden, deze film vond ik zo retesaai, echt......"
'Avengers: Endgame' had bijna twee delen en een andere titel gehad
"...@Styd, heb de end battle ook gezien hoor XD. maar die vond ik zo rommelig dat ik er niet heel veel aan vond... de action sequences van infinity war waren wat beter in beeld gebracht vond ik dan... maar het waren natuurlijk ook mega veel superhelden a......"
'Avengers: Endgame' gaat alle records dubbel en dwars verbreken!

laatste ratings

DigitalHeekie heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

DigitalHeekie heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.