Cornish Avatar

Cornish

Laatste reviews

Cornish heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Rich Art]Zal dit door het succes van Elle komen?[/quote] Amerika heeft Elle zelfs gekocht van onze Paul. Ik vind het maar een raar volk, na zijn mega succes met films als RoboCop, Total Recall, Basic Instinct kwam er 1 film die "iets minder......"
Re-release trailer 'Showgirls' (NSFW)
"...Toen deze film in productie ging had ik het gevecht van Duran vs Sugar Ray Leonard nog nooit gezien dus ik wist ook niet wie er won. Spannend en iets om naar uit te kijken. Heb het een jaar kunnen volhouden maar dankzij Brammetje van filmtotaal weet......"
De Niro en Ramirez in trailer boksfilm 'Hands of Stone'
"...Leuk filmpje hoor. Een all star cast in een horror/science fiction/thriller. Movie poster vond ik altijd erg cool, die blauwe flatline kleur zie je in heel de film. Nog niet gezien? Zeker ff kijken! Hoop alleen dat ze voor de remake wel nieuwe ve......"
Kiefer Sutherland keert terug voor 'Flatliners'-remake
"...[quote=kidcassidy]Kleine 20 keer. Waarom? Omdat het hier in het buitenland goedkoop is om naar de film te gaan. 3 euro voor een kaatje is goed te doen. Veel films vielen tegen, sommige vielen positief op en slechts een enkeling was echt goed. Een bio......"
POLL: Hoe vaak ging jij dit jaar al naar de bioscoop?
"...Snap niet waarom de release date hier in Nederland twee maanden later is. Als ze het downloaden willen tegengaan waarom dan geen wereldwijde release!?..."
Verwijderde scènes in Ultimate Edition-trailer 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

laatste ratings

6,7
Disturbia (2007)
Disturbia (2007)
7,4
Malcolm X (1992)
Malcolm X (1992)
7,8
Prisoners (2013)
Prisoners (2013)
5,4
The Juror (1996)
The Juror (1996)

watchlist

Cornish heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.