JorisTheWise Avatar

JorisTheWise

Laatste reviews

JorisTheWise heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik zou niet weten waarom ze er mee zouden moeten stoppen. Er is duidelijk vraag naar. Het is een manier om oude klassiekers uit te brengen voor een nieuw publiek. Hierbij ook gelijk mogelijke problemen uit de films te halen die tegenwoordig misschien......"
Veel geld verdienen? Doe dan als Disney en maak remakes!
"...Niets mis met de trailer. Doet mij daadwerkelijk denken aan de musical...."
Vrij bizarre eerste trailer van 'Cats'
"...Denk dat de release van X-Men Dark Phoenix door Disney voornamelijk werd gezien als "dan zijn wij er maar vanaf". De film heeft niet lang in bioscopen gedraaid en heeft heel weinig opgebracht, denk dat zelfs de fans van dit soort films er eigenlijk g......"
Disney in problemen door geflopte films na overname FOX?
"...Ik weet het niet, ik denk dat mensen misschien wel iets teveel van deze film verwachten. Zijn we de afgelopen jaren niet iets teveel doodgegooid met de Lion King? Het is namelijk gewoon weer het verhaal van het origineel in een nieuwe versie. Natuurl......"
Disney's 'The Lion King' stormt af op beestachtige aftrap!
"...Ik moet zeggen dat ik eigenlijk alleen maar aandachtig naar de aftiteling kijk wanneer ik weet dat een oud collega er aan heeft meegewerkt, dan wil ik nog wel eens echt aandachtig er naar kijken maar verder ben ik meestal na de acteurs en actrices we......"
Waarom Marvel echt een scène na de aftiteling plaatst

laatste ratings

JorisTheWise heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

JorisTheWise heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.