Scrade Avatar

Scrade

Laatste reviews

Scrade heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Mensen aub voor alle duidelijkheid Morbius is een MARVEL film en NIET een DC!!!..."
Vrouwelijke hoofdrolspeler 'Morbius' gevonden!
"...Of Wat mij het meest logische lijkt is dat peter parker werkt voor Daily Bugle , MAAR dat The Amazing Spiderman 4 verder gaat met Ben Reilly die op zijn beurt de rol van peter/spiderman over neemt zoals in de strips. en als afsluiter Andrew een mini......"
Andrew Garfield geen zekerheid voor 'The Amazing Spider-Man 4'
"...Wat een hoop gedoe gewoon om te voor zorgen dat de nieuwe Star Wars film moet uitkomen, pfff. In deze artikel vind ik het stomste gedeelte dat men zegt dat deze film moet uitkomen in 2015, geen logica, hoe kun je een film laat uitkomen op een datu......"
Geen 'Star Wars: Episode VII' voor Brad Bird
"...Voor mij lijkt me het meest logische dat men begint met Nolans Batman Films die vervolgt worden door the man of steel film en zo opbouwen naar de JL film. De reden hiervoor is Batman beschermt Gotham City en Superman vliegt meestal de aardbol af. Uit......"
"Nieuwe Batman voor het eerst in Justice League"
"...[quote=blokje12]off topic weet iemand hoe die ene villain heet in de post credit scene van the avengers?[/quote] Ben pas terug van de film en de naam is Thanos Van die villain op het einde van de film BTW de film is geweldig goed heb erva......"
Twee nieuwe foto's The Amazing Spider-Man

laatste ratings

Scrade heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Scrade heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.