LadyC Avatar

LadyC

Laatste reviews

LadyC heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik snap dat er filmmakers en filmstudios zijn die veel geld willen verdienen. Dan ben je natuurlijk blij als je Lionsgate heet en The Hunger Games maakt. Dan is het gevolg nogal logisch dat andere filmstudio's dit ook willen, maar negen van de tien k......"
Alles over 'Seventh Son'
"...New Line Cinema moet z´n bakkus houden en fatsoenlijk nadenken. Sorry hoor maar het boek heet zo, waarom veranderen ? Plus There And Back Again was een fijne afkorting TABA Into The Fire is echt een kak afkorting ITF ..... werkelijk ?..."
Titelwijziging voor 'The Hobbit: There and Back Again'?
"...Ik vond The Order of the Phoenix echt een slechte film, vooral in vergelijking met het boek. Echt wat was dat voor een misbaksel ?..."
Top 10 favoriete film franchises!
"...[quote=Frietgezicht]Wow,wat een kritiek op Loki hier! Is anders wel de beste villian van al die Marvel-films! Of wou iemand zeggen dat Iron Man in die 3 films een betere villian had en Red Skull viel ook tegen. Thanos zal natuurlijk betere badguy......"
"Loki verdient zijn eigen film!"
"...Ik las dit : laatste fasen van een acute crisis en het leven van een flitsende huisvrouw. Mijn eerste reactie: Die flitsende huisvrouw is op het eind echt niet meer zo flitsend xD typisch Cate Blanchett...."
Eerste foto 'Blue Jasmine'

laatste ratings

LadyC heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

LadyC heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.