wezel Avatar

wezel

Laatste reviews

wezel heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Als tien jarige was het antwoord op deze vraag 100% Jurassic park. Nog steeds een favoriete film, een film die vaker heb gekeken dan welke film ook. Perfecte bioscoop ervaring was The Dark Knight Rises in Imax. Het was voor mij de eerste keer imax......."
Filmcafé: Wat vind jij echt dé perfecte film?
"...Vanavond sinds lange tijd weer naar bios. Dit is pas mijn film in de bios. The invisible man en dan vanavond Tenet. Ik twijfel of ik Unhinged in de bios wil gaan kijken. Wel kijk ik Tenet in onze plaatselijke bios en niet in imax of 70mm. Hoewel Te......"
Bijzonder lange video 'Tenet' laat productieproces van Christopher Nolan zien
"...Het nadeel van terminator en alien is dat de eerste twee films goed zijn, maar de vervolgen daar op allemaal een stuk minder zijn. Verder vind ik the hunger games niet helemaal in dit rijtje thuis passen. Dan liever the dark knight of James bond. ..."
'Star Wars' nipt bij 10 beste filmreeksen, James Bond niet
"...Als het daadwerkelijk pas zomer 2021 de eerste grote films in de bios komen, is het maar afwachten of er dan nog bioscopen zijn. Het zullen idd een stuk minder zijn. Streaming diensten kunnen volgens mij nooit met dezelfde budgetten werken als de st......"
Amerikaanse bioscopen mogelijk tot zomer 2021 dicht
"...Het aanbod wat er op het moment draait, is mijn beleving niet moeite waard om er geld voor te betalen...."
Heel wat bioscopen moeten vrezen voor hun voortbestaan

laatste ratings

7,9
Avatar (2009)
Avatar (2009)

watchlist

wezel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.