bigmichiel Avatar

bigmichiel

Laatste reviews

bigmichiel heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Jep, zojuist opgezegd. Netflix was vroeger de online videotheek qua aanbod, tegenwoordig is het niets meer als een content creator. Netflix is de afgelopen jaren afgegleden van kwalitatieve content naar zo veel mogelijk meuk om maar aantallen te hale......"
Ben jij van plan Netflix binnenkort op te zeggen?
"...@Coola: Laten we eerlijk zijn, dat is een persoonlijke smaak. Zo vond ik er persoonlijk geen enkele bovengemiddeld goed. Vermakelijk hooguit, maar de echt goede films komen naar mijn smaak niet vanuit Disney. Een hoge omzet wil niet zeggen dat de fi......"
Films van Walt Disney al op ongelooflijke $10 miljard wereldwijd
"...Waarom al dat nieuws over wat die Trank te melden heeft? Niemand die het boeit, zijn carrière was alweer over nog voordat hij goed en wel gestart was. 2 films op zijn naam waarvan de laatste unaniem als slecht wordt gezien. De afgelopen 4 jaar is er......"
Josh Trank (Fantastic Four): "Eerste vijf minuten The Irishman beter dan het hele Marvel-universum"
"..."Marvel Studios kan na de aankoop van 20th Century Fox het personage integreren in het Marvel Cinematic Universe." Wolverine wel. Hulk echter niet, die rechten liggen te verspreid. ..."
Mark Ruffalo gaat voor 'Hulk vs. Wolverine' in Marvel Cinematic Universe
"...Verfrissend, ben wel benieuwd naar het eind resultaat. Vind cavill maar een saaie superman en de films zelf echt enorm slecht. Laat maar komen :)..."
Warner Bros. wil 'Superman' van (en met) Michael B. Jordan

laatste ratings

bigmichiel heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

bigmichiel heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.