UPictures Avatar

UPictures

Laatste reviews

UPictures heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Robbepost. Je gaat toch in Amsterdam toch ook geen film maken over Amsterdammers die Vlaams praten. Is onlogisch! Een acteur moet zijn rol toch kunnen voelen? Het kan invloed hebben op je acteerprestaties...."
'Black Panther': Marvel wilde Engels accent voor inwoners Wakanda
"...@greenhornet. Part 1 van Harry Potter overslaan is dus niet te vergelijken met die van the Hunger Games. WB heeft het slim gedaan met die 2 laatste delen. Bij HG heeft het niks toegevoegd idd!!..."
Is dit de titel van 'Avengers 4'?
"...@SuPa Waarom zou je een serie eindigen die minimaal 700 miljoen per film opbrengt. (vanaf fast 6). Die films zijn vermakelijk met prima acteurs. Een serie afschrijven die zo succesvol is, is niet relevant...."
Justin Lin maakt laatste twee 'Fast & Furious'-films
"...Geweldige Score!! Helaas gaat het mijn lievelingsfilm niet van de troon slaan. Simpelweg omdat Avatar een veel breder publiek heeft getrokken. Avatar was een Hype! IW is wel veel beter, alleen is 2,7 Miljard een incident die niet zo snel wordt overt......"
Monsterstart 'Avengers: Infinity War': al op $630 miljoen!
"...De balans van deze film was echt goed. De humor die gepaard is met de emotionele scenes zijn echt heerlijk. Uiteraard zullen de personages terugkeren voor Avengers 4. Daar zullen we absoluut afscheid gaan nemen van onze geliefde originele avengers (n......"
Waarschuwing! Bespreek hier de SPOILERS voor 'Avengers: Infinity War'!

laatste ratings

UPictures heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

UPictures heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.