twisted Avatar

twisted

Laatste reviews

twisted heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Snap ook niet waarom Feig zich zo laat kennen... Maar snap ook niet dat er zo veel van die mensen zijn die hier zo van over de zeik zijn. Laat ze in Hollywood lekker re-booten en weet ik veel wat. Wat voor een leven heb je, als je je hierover druk......"
Paul Feig reageert op kritiek 'Ghostbusters'
"...Gooi Daredevil er ook maar bij, die gozer kicks ass in de serie en vind hem een volwaardige Marvel held om ook in Civil War te verschijnen. :Y..."
Marvel onthult synopsis en cast 'Captain America: Civil War'
"...Afgelopen zondag met mijn zoon gezien (helaas in het Nederlands). Het valt mij op dat we hier allen als volwassenen deze film beoordelen, terwijl de echte doelgroep, toch de jongeren zijn. welke Disney is nu niet voorspelbaar en cliche, been there......"
Big Hero 6
"...Spidey is misschien wel het bekendste caracter van Marvel, om eerlijk te zijn, heb ik het nu ook wel gehad na vijf films. Omdat Spidey zo bekend is, kent iedereen ook het verhaal "jongen wordt gebeten door spin en krijgt superkrachten" Het lijkt......"
Gerucht: Spider-Man naar Marvel Cinematic Universe
"...Vind de recensie ook een beetje over the top... Had kaartjes gewonnen om hem vorige week in Amsterdam (IMAX) te zien. Als een mega Turtle fan, en mijn zoon nu ook weer, moet ik zeggen dat ze echt inspelen op de huidige generatie jeugd. Als ik mijn......"
Ninja Turtles

laatste ratings

6,6
Labyrinth (1986)
Labyrinth (1986)

watchlist

twisted heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.