Bluemeister Avatar

Bluemeister

Laatste reviews

Bluemeister heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...@Malloy, Ik loop helemaal niet mee te lullen met anderen, ik vind de film zelf ook waardeloos, helemaal als SW film, ik concludeer alleen dat het grootste gedeelte van de fans de film ook waardeloos vind....en je maakt ten slotte de film voor de fan......"
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker
"...Al dat politiek correcte gelul bij Marvel... Black Widow: vrouwelijke hoofdrol Eternals: gender swaps en een gay hoofdpersoon Shang-Chi: Aziatische hoofdrol Thor4: vrouwelijke Thor en een biseksueel karakter WandaVision: vrouwelijke hoofdrol Ms.Mar......"
Scarlett Johansson hint naar 'Black Widow'-filmreeks!
"...@Prime, Recensies kunnen ook dienen om je een blik op het verhaal te geven, maar ze geven ook een mening over de film. Er zijn heel veel recensenten die de film inderdaad goed vonden (al vraag ik me af wat daar achter zit), maar de fans vonden het......"
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker
"...@Malloy, Iets nieuws kan inderdaad beide kanten op dat klopt. Het gaat niet om de verwachtingen, het gaat om het eind resultaat, een hele matige SW film die dingen 'anders' doet op een slechte manier......."
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker
"...@Prime, Dus als 90% (en dit is een algemeen voorbeeld niet specifiek TLJ) een film slecht vind (door een cijfer online of reviews) dan denk je niet dat daar een kern van waarheid in zit? 1 recensie is niet leidend inderdaad, maar heel veel wel, hel......"
Voortbestaan Rian Johnsons 'Star Wars'-trilogie onzeker

laatste ratings

Bluemeister heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Bluemeister heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.