Superboy Avatar

Superboy

Laatste reviews

Superboy heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vind dit een hele rare keuze .... Maar misschien zit ik gewoon nog teveel met Tim Curry op mijn Netvlies. Ik hoop dat ze er een mooie spannende film van gaan maken !..."
Bill Skarsgard gecast als clown Pennywise in Stephen Kings 'It'
"...Waarschijnlijk krijg ik nu het complete forum over me heen, maar ik zeg dit toch ...... : Vandeweek ben ik naar Gods of Egypt geweest, en ik vond 'm geweldig ! We hebben ons kostelijk vermaakt ! Vindt iedereen deze film nou écht zo slecht ? Wat......"
'Deadpool' toont geen ontzag voor mega-flop 'Gods of Egypt'
"...Ik vond het destijds best een vermakelijke film ! Goeie kostuums ook. (Vooral Spawns wapperende cape met een oppervlakte van een vierkante Kilometer sprong erg in het oog) Ik verheug me hier wel op !..."
Todd McFarlane: ''Script 'Spawn'-reboot' voltooid''
"...Ik vind het raar dat hij zich zelf zo negatief uitlaat over die film. Zó slecht was hij niet. Ik heb me kostelijk vermaakt. En de Post-Credits scene geeft opening tot een vervolg, maar dat zal er wel nooit komen..."
[UPDATE 2] Ongekende aftrap voor $58 miljoen kostende 'Deadpool'
"...Mij lijkt dit best een gerse film om te kijken ! Of het commercieel ook een succes wordt is natuurlijk vers 2 ....... De kostuums zien er mooi uit..."
Grote slangen in nieuwe trailer 'Gods of Egypt'

laatste ratings

4,6
De Reünie (2015)
De Reünie (2015)

watchlist

Superboy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.