TheMorry Avatar

TheMorry

Laatste reviews

TheMorry heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Het zou film bedrijven zoals Disney sieren als ze de opbrengsten van on demand deels zouden delen in een noodfonds om bioscopen te steunen. Met een bios release is het ongeveer 50 50 dus iets tussen de 25 a 40% zou dit probleem deels opgelost kunne......"
Europese bioscopen zijn flink boos op Disney
"...Ondanks dat ik Tom Hardy uitstekend vindt als Venom klopt the origin van Venom niet. Venom dankt veel van zijn krachten door Spiderman. Daarnaast hoort Eddie Brock niet van dezelfde leeftijdscategorie als Peter Parker te zijn?Als ik het mis heb hoor......"
Gerucht: Tom Hardy als Venom in 'Spider-Man 3'
"...Er wordt geen woord over Black Widow en Mulan gesproken. Het is enorm voorbarig om te stellen dat deze films niet gelijk op Disney + komen. Ook al is aannemelijk dat dit niet zal gebeuren moet filmtotaal een keer ophouden met clickbait praktijken. ..."
Disney-baas over verschijnen van films als 'Black Widow' en 'Mulan' op Disney+
"...Misschien volgend jaar maar een pathe abo aanschaffen? Want met de reguliere ticketprijzen word zoveel films in een korte tijd wel een hele dure grap...."
2021 wordt nu écht een bomvol filmjaar met o.a. 'The Matrix 4' en 'Fast & Furious 9' (1)
"...In de vorige artikel waar volgens filmtotaal Vin Diesel zegt dat F&F9 niet uitgesteld zou worden is bullshit. In de quote van Vin Diesel staat totaal niets over F&F9. Hij had het enkel over zijn nieuwste film Bloodshot. Sorry filmtotaal maar ik vind......"
'Mulan' en nog twee Disney-films volgen voorbeeld 'Fast & Furious 9'

laatste ratings

TheMorry heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TheMorry heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.