TheMorry Avatar

TheMorry

Laatste reviews

TheMorry heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...In de vorige artikel waar volgens filmtotaal Vin Diesel zegt dat F&F9 niet uitgesteld zou worden is bullshit. In de quote van Vin Diesel staat totaal niets over F&F9. Hij had het enkel over zijn nieuwste film Bloodshot. Sorry filmtotaal maar ik vind......"
'Mulan' en nog twee Disney-films volgen voorbeeld 'Fast & Furious 9'
"...De incompetentie van filmtotaal redacteuren beginnen echt ongelofelijke vormen aan te nemen. In de reactie van Vin Diesel wordt Fast and the furious 9 niet benoemd. Zijn reactie ging puur en alleen over Bloodshot. Mocht dit in het bron artikel wel z......"
Vin Diesel over mogelijk uitstel 'Fast & Furious 9'
"...Sommige mensen hebben echt een probleem met begrijpend lezen. Het begint echt een verschrikking te worden. Waar je ook komt hier of op nu.nl sommige mensen beginnen eerst te typen zonder de boel goed te lezen en na te denken.... Colruiter. Dit was......"
Marvel-baas Kevin Feige bijna weg na geschil over Marvel Cinematic Universe
"...Waarom wordt dit telkens als een Netflix concurrent bestempelt? Het ziet er voorlopig niet naar uit dat HBO max naar Nederland komt. En ik betwijfel of dat überhaupt ooit gaat gebeuren...."
Trailer voor HBO Max: de volgende grote Netflix-concurrent
"...Netflix, Disney+, HiDive( anime),crunchyroll (anime), apple music, xbox game pass, playstation plus (jaarlijks), ..."
Hoeveel betaal jij maximaal voor Netflix, Disney+ en andere streamers?

laatste ratings

TheMorry heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

TheMorry heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.