rainking Avatar

rainking

Laatste reviews

rainking heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"..."...die een trilogie moet leiden." Maar effe met 1 film beginnen en daarna pas verder kijken? Zo succesvol de DC films voorlopig niet...."
Script 'The Batman' is eindelijk af!
"...Je zal al jaren fan zijn van de Alone In The Dark spellen (tot aan The New Nightmare tenminste), je hoort dat er een film gemaakt wordt en dan krijg je zo'n waardeloos stuk stront dat een belediging is voor echte b-films. Zelfde met Dungeon Siege of......"
Trailer: 'Fuck You All: The Uwe Boll Story'
"...Zo heb ik ook weleens de neiging om Fant4stic te kopen, omdat ik de eerste helft van de film wel leuk vond, maar als ik dan aan de tweede helft denk, leg ik 'm altijd weer gauw terug...."
'Star Wars: The Last Jedi' verkoopt de meeste Blu-rays in 2018
"...[quote]Rose McGowan mocht als eerste vrouw ooit een eervolle award voor haar inspireerde werk als activiste in ontvangst nemen tijdens de GQ Men of the Year Awards in Londen, Engeland.[/quote] Ik snap het wel. Ik zou haar in eerste instantie ook aanz......"
Rose McGowan heeft medelijden met al die gedesillusioneerde mannen
"...Ik ben heel benieuwd waar ze mee willen gaan komen. Effe zitten Googelen, maar de meeste vrouwelijke helden zijn óf voornamelijk bekend van een team, óf vrouwelijke versies van oorspronkelijk mannelijke karakters, óf schurken, óf zo onbekend dat niem......"
Veel meer Marvel-films met vrouwelijke hoofdpersoon op komst

laatste ratings

rainking heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

rainking heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.