TomBroers Avatar

TomBroers

Laatste reviews

The Divide(2011)

"...Wat een belachelijk lage score op deze site voor deze film! The Devide is een heel erg sterke film waar ik toch wel even van moest bijkomen. Een..."

Sorority Row(2009)

"...Verhaal deed me erg denken aan I know what you did last summer, maar dan een versie met alleen maar meiden. Verwachtingen waren niet al te hoog..."

Sinister(2012)

"...Sinister, een horrorfilm met een compleet ander verhaal dan wat we de laatste tijd krijgen voorgeschoteld binnen het horror genre. Echter wel een heel..."

Red Lights(2012)

"...Een thriller over paranormale activiteiten met oa. Robert De Niro in de hoofdrol, dat belooft wat. Margareth en haar assistent proberen om..."

Paranormal Activity 2(2010)

"...Nadat zijn voorganger nu al een horror klassieker is, het handcam principe een keiharde boost had gegeven en natuurlijk een groot succes was, kon een..."

Laatste reacties

"...Prima derde deel van een geweldige horror reeks...."
The Final Conflict
"...Deze film bewust gekeken voor ik het origineel heb bekeken, om zo een mening te vormen zonder steeds te vergelijken met het origineel, zoals bij bijv. Halloween, en ik denk dat dat best een goede keuze is geweest aangezien de film me eerdig goed wist......"
Evil Dead
"...Zeker een aardige film dit, maar misschien door de hoge verwachtingen toch niet helemaal wat ik ervan verwachte. Het verhaal is goed, de personages uitstekend, maar toch miste ik de absolute spanning in deze film. Er zitten enkele hele goede scenes i......"
The Silence of the Lambs
"...Heerlijke film dit! Schitterende beelden een geweldige rol van Ben Stiller, leuk verhaal en enkele geslaagde grappen. Het einde maakte de film helemaal compleet, ik heb (bijna) 2 uur genoten van deze film, zeker een aanrader. 7/10..."
The Secret Life of Walter Mitty

laatste ratings

watchlist

TomBroers heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.