Heisenberg Avatar

Heisenberg

Laatste reviews

Heisenberg heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Naast alle geweldige quotes nog een paar die niet mogen ontbreken ; if it bleeds we can kill it... Predator On my mark , unleash hell... Gladiator I don't remember asking you a goddamn thing ... Pulp fiction..."
POLL: Beste filmquotes aller tijden
"...[quote=kaedir] Hoeveel denk je dat deze hele hack Sony gaat kosten, en hoeveel denk je dat zo'n film op kan brengen ? Staat totaal niet in verhouding......"
Sony brengt 'The Interview' helemaal niet uit
"...Edge of tomorrow was een prima film, maar heeft het in de bios zeer onder de maat gedaan, dat zal waarscjinlijk de reden zijn dat deze film in het rijtje voorkomt. Mijn grootste tegenvaller was naast Godzilla ( veel te kort aktie ) toch wel Noah. Voo......"
POLL: Grootste tegenvaller van 2014 (tot op heden)
"...De reden van de reboot heeft puur te maken gehad met de rechten. Als er niet tijdig een nieuwe spidey zou komen, was Sony de rechten kwijt. En de acteurs uit de eerste trilogie waren buiten beeld voor een vierde film, en ook Sam Raimi kon niet tijdi......"
Gerucht: Spider-Man naar Marvel Cinematic Universe
"...Binnenkort eindelijk de BB Barrel hier verkrijgbaar ! [img}https://www.google.nl/search?q=breaking+bad+barrel&biw=1440&bih=834&tbm=isch&imgil=KyFV3OKezPVRlM%253A%253B0rYgva_0oQX9-M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.breakingbadstore.com%25252Fbreaking......"
FT Off-topic 29 september 2014

laatste ratings

Heisenberg heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Heisenberg heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.