pete928s Avatar

pete928s

Laatste reviews

pete928s heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Ik vraag me hardop af waar al deze beroemdheden waren in hun zogenaamde verontwaardiging na de zoveelste moskee aanslag in afganistan of irak . Ooo ja ik weet het al , de daders waren ook moslim dus ja dan word het lastig om te verketteren......"
Hollywoodsterren in actie voor slachtoffers terreuraanslag Nieuw-Zeeland
"...Als actrice heeft ze in een paar leuke films gespeeld . Als medeprecentratrice van the view ( ik heb de show een paar keer bekeken ) is ze zeer onprofessioneel en naar gasten ( met name degene die het niet politiek met haar eens zijn ) is ze zel......"
'Zware longontsteking werd Whoopi Goldberg bijna fataal'
"...hallelujah artikel 572 ..."
Toekomst 'Captain Marvel' is buitengewoon
"...Dus als mensen op rottentomatoes gewoon aangeven via een klikje dat ze geen interesse in de film hebben noemt men het nu trollen ????? Het is zoiezo lachwekkend en heel erg stom om je eigen potentiele klanten aan te vallen met dit soort sensuur ......."
Trollen verpesten RottenTomatoes-score 'Star Wars 9' en 'Captain Marvel'
"...Rafael : ze zei letterlijk in een speech :( i don't need a 40 year old white dude to tell me what didn't work for him in a wrinkle in time ) . Niet erg slim is dan wel zacht uitgedrukt , ik zou het meer omschrijven als sexistisch , dat zou het z......"
'Captain Marvel' gaat knallen bij openingsweekend

laatste ratings

pete928s heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

pete928s heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.