DaisyD Avatar

DaisyD

Laatste reviews

DaisyD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Sunspot: Laat het rusten, regel het onderling. <br> Amber Heard is een narcist van de ergste soort. Heard heeft Depp vreselijk mishandeld (verbaal en lichamelijk) Bijna alles wat Heard verteld moet je omdraaien. Een narcist laat je geloven dat jij de......"
Johnny Depp: 'Amber Heard heeft mishandeling met make-up in scène gezet'
"...Trailer Richard Says Goodbye. Distributie door Dutch Film Works in de bioscoop op 25 juli 2019 https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dNjo8GRZOw8..."
'Dronken' Johnny Depp is ten dode opgeschreven in trailer 'The Professor'
"...Wat er achter de schermen speelt is koffiedik kijken. Het ophangen van het uitstel aan Depp is een media trucje, meer clicks door het gebruik van zijn naam. Depp is een veelzijdige acteur en heeft een iconisch karakter neergezet in FB2. Zonder Depp g......"
Flinke vertraging voor release 'Fantastic Beasts 3' door o.a. twijfels over Johnny Depp
"...Klinkt als een interessante rol. @Artificialis >>Met de rechtszaak die Depp tegen Heard heeft aangespannen is hij bezig om zijn naam en reputatie te zuiveren. Tot nu toe ziet het eruit dat dit gaat lukken. Er is al een zeer interessante getuige naa......"
Sinistere eerste foto van Johnny Depp in 'Waiting for the Barbarians'
"...De mensen die de film gezien hebben zijn er lovend over. Ik ga hem zeker kijken. Helaas doen er verschillende data de ronde. Goed in de gaten houden dus. ..."
'Dronken' Johnny Depp is ten dode opgeschreven in trailer 'The Professor'

laatste ratings

DaisyD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

DaisyD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.