DaisyD Avatar

DaisyD

Laatste reviews

DaisyD heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...-- quote -- Maac Avatar 05.02.2020 14:05 Ik begrijp het medeleven met Depp aangaande de mishandeling van zijn ex, maar dat moet natuurlijk niet de reden zijn om hem een rol te geven. Zijn verslavingsproblemen, onhandelbare gedrag op sets en zijn onsu......"
Fans willen Johnny Depp terug in 'Pirates of the Caribbean'
"...Dit is fake nieuws. Er is al lang een verklaring dat Johnny Depp en zijn productiebedrijf Infinitum Nihil hier niets mee te maken heeft...."
Johnny Depp komt met absurde musical over 'Alien'-handschoen Michael Jackson
"...Sunspot: Laat het rusten, regel het onderling. <br> Amber Heard is een narcist van de ergste soort. Heard heeft Depp vreselijk mishandeld (verbaal en lichamelijk) Bijna alles wat Heard verteld moet je omdraaien. Een narcist laat je geloven dat jij de......"
Johnny Depp: 'Amber Heard heeft mishandeling met make-up in scène gezet'
"...Trailer Richard Says Goodbye. Distributie door Dutch Film Works in de bioscoop op 25 juli 2019 https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dNjo8GRZOw8..."
'Dronken' Johnny Depp is ten dode opgeschreven in trailer 'The Professor'
"...Wat er achter de schermen speelt is koffiedik kijken. Het ophangen van het uitstel aan Depp is een media trucje, meer clicks door het gebruik van zijn naam. Depp is een veelzijdige acteur en heeft een iconisch karakter neergezet in FB2. Zonder Depp g......"
Flinke vertraging voor release 'Fantastic Beasts 3' door o.a. twijfels over Johnny Depp

laatste ratings

DaisyD heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

DaisyD heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.