Sparrow_LW Avatar

Sparrow_LW

Laatste reviews

Sparrow_LW heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...djeezus, Decepticon en Maikjax... iets meer respect voor het andere geslacht, stelletje seksisten.... zitten er überhaupt wel dames tussen de reageerders hier? Maar het is inderdaad een mooie vrouw om te zien, enige positieve in een bericht met non-......"
Foto van Captain Marvel in 'Avengers: Age of Ultron' onthuld
"...Truman Show paste perfect in de tijdsgeest destijds.... een vervolg is mijns inziens niet mogelijk. Zou een heel ander verhaal moeten worden, maar zoals hierboven al gezegd, een nieuw Ace Ventura zou ik toejuichen.... re-e-e-eaaally... :-)..."
Jim Carrey is op dreef en wil nu ook vervolg op 'The Truman Show'
"...Ze gebruiken nu eenmaal meer F-18's dan F-14's tegenwoordig, denk niet dat dat echt een probleem is, vind de F-18 ook best "vet".... wat ik nu wel hoop is dat als er Mig's opdoemen, ze ook echt Mig's gebruiken en geen F-5's zoals in het eerste deel........"
Stoere plaatjes 'Top Gun: Maverick'
"...Wat is super? wanneer heb je superkrachten?... een normaal mens kan niet wat Batman kan.... is hij daarom super? moet je super sterk zijn of super snel.... of zoals in batmans geval (en ironman) super rijk, dapper en slim..... tja, 't is maar hoe je......"
Robert Pattinson verontschuldigt zich voor 'controversiële' Batman-uitspraak
"...Ik ken Dune met name van de games, maar heb net maar eens het eerste boek besteld..... ben benieuwd. ..."
Prachtig filmlogo van 'Dune' onthuld!

laatste ratings

Sparrow_LW heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sparrow_LW heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.