Sparrow_LW Avatar

Sparrow_LW

Laatste reviews

Sparrow_LW heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Herinner me hem vaag. Vond hem toen wel leuk dacht ik, maar ik was toen nog een kind. Misschien maar weer eens kijken. Overigens een film die tegenwoordig prima een remake zou kunnen krijgen. Kan niet veel verkloot worden en geen wilde hordes met fan......"
Vervolg geliefde sciencefictionfilm 'The Last Starfighter' (1984) in de startblokken
"...Misschien mag ik het als Trekkie-light niet zeggen, maar ik ben nooit fan geweest van Kirk. Vond het altijd een over het paard getild karakter, maar misschien komt dat omdat ik opgegroeid ben met Picard en TOS pas later ben gaan kijken.... maar goed,......"
'Star Trek'-reboot draait niet om Kirk of Picard
"...ik ken het verhaal met name uit games... Dune2000 was m'n eerst rts. Oude film heb ik nooit gezien en boek nooit gelezen, maar verhaal is ergens wel blijven hangen, dus omdat ik enthousiast werd van de film, heb ik het eerste boek pas geleden gekocht......"
Trailer 'Dune': details en verschijningsdatum
"...djeezus, Decepticon en Maikjax... iets meer respect voor het andere geslacht, stelletje seksisten.... zitten er überhaupt wel dames tussen de reageerders hier? Maar het is inderdaad een mooie vrouw om te zien, enige positieve in een bericht met non-......"
Foto van Captain Marvel in 'Avengers: Age of Ultron' onthuld

laatste ratings

Sparrow_LW heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Sparrow_LW heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.